Vereniging‎ > ‎

Technische Commissie

De Technische Commissie regelt een reeks zaken zoals:
  • Deelname van teams aan de KNLTB-competitie (bijvoorbeeld tijdig aanmelden van aantal en samenstelling teams die namens onze vereniging meedoen, samenstellen van teams, indienen van promotie- of degradatieverzoeken bij de KNLTB, aanwijzen van teamcaptains en fungeren als vraagbaak voor competitie gerelateerde onderwerpen);
  • Wekelijks met twee TC-leden de tossavond op dinsdag begeleiden;
  • Het organiseren van het openings-, het zomer- oftewel ontbijttoernooi, het slot- en het Nieuwjaarstoernooi;
  • Het organiseren van het twee weken durende Onderling single- en dubbeltoernooi (oftewel de clubkampioenschappen) eind augustus/begin september.
Samenstelling TC
De Technische Commissie is als volgt samengesteld: Sophie Kuypers (voorzitter), Leonie Zijlstra, Roberto, Bob Meuffels, Bart van Bleek en Rob Mout.
 
Vraag aan de Technische Commissie
Heb je een vraag specifiek over de competitie, competitieteams, speelsterkte of Wilhelmustoernooien? Je kan die dan het beste stellen aan een van de TC leden die in het bezit is van een VCL certificering. Dit zijn Eelco Karthaus (06-44991093) en Sophie Kuypers (06-11530544). Klik hier (tcwilhelmus@gmail.com) om een van hen via het algemene mailaccount van de TC aan te schrijven.
 
Algemene informatie over onze vereniging, inclusief de adresgegevens en de locatie op Google Maps, staat op deze pagina. Misschien heb je daar het antwoord op jouw vraag toch niet kunnen vinden? Stuur dan via email een bericht aan de secretaris. Vermeld daarbij in het veld 'Onderwerp' in ieder geval: 'Secretariaat -' en daarna beknopt jouw onderwerp. Vermeld in jouw bericht in ieder geval jouw contactgegevens. Dan kan de secretaris contact met je opnemen mocht dit nodig zijn.

 
Comments