Vereniging

Welkom bij TV Wilhelmus, met ongeveer 140 senior leden, de grootste tennisvereniging op Sportcentrum Mariahoeve in Den Haag.

Tennissen bij onze vereniging betekent officieel actief zijn van eind maart tot half september, maar er komen ook steeds meer najaars en winter activiteiten op initiatief van actieve leden. 
Traditioneel starten wij het seizoen met het openingstoernooi in het derde weekend van maart. Ben je nieuw bij onze vereniging dan is het recreantentoernooi op de dinsdagavond een aanrader. Een aantal leden doet mee aan de KNLTB-competitie. In augustus/begin september kan iedereen zijn en haar tenniskracht meteen in het onderling single- en dubbeltoernooi van de vereniging, oftewel de clubkampioenschappen. Nadat bekers zijn uitgereikt volgt nog de najaarscompetitie met een gezamelijke afsluiting. Om de donkere winter door te komen is er dan nog een bockbier tennistoernooi in november en een  nieuwjaarsactiviteit in januari. Gezelligheid en gezonde competitie, daar gaat het ook om bij onze vereniging.

Op deze website vind je meer informatie over TV Wilhelmus, de mogelijkheid om je direct aan te melden en de jaarkalender. Kijk ook eens in het foto-album van onze vereniging en zie onze leden in actie.

Wij nodigen je graag uit om eens bij ons op het Sportcentrum langs te komen. Ben je geïnteresseerd? Mail of bel secretaris Dana DeVincent op 06 81501159 of tvwilhelmus@gmail.com! En kijk ook op: 
 

Follow tvwilhelmus on Twitter