Home‎ > ‎Home‎ > ‎

Wedstrijdverslag Mix 2 – ‘Hij was wel een beetje lief hoor’ (7 oktober)

Geplaatst 9 okt. 2017 05:19 door Tennisvereniging Wilhelmus   [ 2 apr. 2018 04:57 bijgewerkt ]

4de competitiedag, we spelen thuis tegen Rhoon 3. Deze dag gingen Jonne, Renate, Rene en invaller Rik aan de bak. Alle elementen voor een waardige najaarscompetitie waren aanwezig: regen, harde wind, zware ballen en (mocht het zover komen) een supertiebreak ipv derde set. Wat wil je nog meer? Het kan altijd nog gekker, mix 1. De tegenstanders komen eraan en hee wat een mooie ogen😉 Ha, die zijn van Jesse Huta Galung? Jesse viel in bij het team van onze tegenstanders, boffen wij even! Hij deed de dubbels.

De DE en HE gingen van start in de regen. Daar houden we niet van, dus die werden vlot met winst afgerond. De DD was erg spannend (4-6 4-6). De tweede set hadden we eigenlijk moeten houden (4-0 voor), maar na een discussie (die het hele park opviel) over een netservice, was de goede sfeer tijdelijk verdwenen. Helaas.
Intussen was de HD ook gestart. Ook die was spannend. De andere heer van de tegenstanders werd goed gecompenseerd door Jesse, maar toch werd er bijna een set binnengehaald door onze heren. En tot slot de MD. Hier werden door ons ook wat punten gemaakt en games gepakt, maar verder geen illusies met Jesse op de baan. Er werden goede rallys gespeeld en het publiek (wat stonden er ineens veel mensen aan de kant
🤔) zei het een mooie wedstrijd te vinden. Nou, dat komt toch van twee kanten;)

Al met al een bijzondere ervaring!

Comments