Home‎ > ‎Home‎ > ‎

Schrijf je nu in voor de clubkampioenschappen 2018!

Geplaatst 14 aug. 2018 11:25 door Tennisvereniging Wilhelmus   [ 14 aug. 2018 11:25 bijgewerkt ]


Beste leden,


Word jij onze nieuwe clubkampioen? Van 1 t/m 9 september gaan we de strijd weer met elkaar aan tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen.

Net zoals vorig jaar kun je meedoen in de traditionele categorieën: Heren Enkel, Dames Enkel, Heren Dubbel, Dames Dubbel en mix. Ook zorgen wij er weer voor dat elke deelnemer minimaal 2 partijen speelt per categorie. Hoe de opzet van de categorieën er precies uit komt te zien (afvalschema, poule of een combi), maken we later bekend.

Naast de wedstrijden wordt er ook gezorgd voor een aantal leuke activiteiten tijdens de clubkampioenschappen. Houd je agenda dus vrij voor een leuke week met veel mooie tenniswedstrijden, een gezelligheidstoernooi aansluitend aan de wedstrijden op zaterdag 8 september (meer informatie over de inschrijving voor dit onderdeel volgt) en uiteraard als hoogtepunt de finaledag op zondag 9 september.

De inschrijving is vanaf NU geopend en gaat net zoals vorig jaar via toernooi.nl. Voordat je je inschrijft, verzoeken wij jullie het toernooi reglement aandachtig door te lezen. Zo is het goed om te weten dat je je voor maximaal 2 onderdelen kunt inschrijven en dat we de gestelde limiet voor het maximaal aantal verhinderingen niet kunnen verruimen.

Het inschrijven voor de clubkampioenschappen kan op twee manieren:
1. Ga direct naar de inschrijfpagina via deze link
2. Of ga naar toernooi.nl en typ in de zoekbalk Wilhelmus in. Er zal dan een resultaat komen met de titel Clubkampioenschappen Wilhelmus 2018.

Nadat je op de knop Inschrijven hebt geklikt, krijg je het verzoek om je te registeren (account aanmaken) of in te loggen met je al bestaande account. Na inloggen kun je de inschrijving doorlopen. Dit wijst zich vanzelf. Na inschrijving kun je altijd via je account een wijziging doen in je inschrijving of eventueel de inschrijving terugtrekken mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen.

Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 28 augustus a.s.! Het inschrijfgeld bedraagt € 4 per onderdeel en dit dien je bij je eerste wedstrijd contant te betalen. 

Wij zien jullie inschrijving graag tegemoet en hopen op een mooie strijd om de titel(s) en een gezellige week!
Comments