Home‎ > ‎Home‎ > ‎

Mix 1 kopje onder tegen Heer Jan (30 september)

Geplaatst 30 sep. 2017 11:05 door Tennisvereniging Wilhelmus   [ 2 apr. 2018 04:56 bijgewerkt ]

Bij het zien van de speelsterktes van team Heer Jan uit het pittoreske Barendrecht, wisten we dat we onze Haagse Bluf en 100% inzet moesten inzetten om kans te maken. 


Helaas had onze sterspeler Niels een lichte voedselvergiftiging opgelopen van een tofu burger, hij gaf zelf aan dat het door een croissant kwam. Bij het inspelen merken we dat we te maken hadden met een sterkte tegenstander, maar vol goede moed begonnen Niels en Lidewij aan hun singles in de motregen. Enigszins verzwakt vloog Niels met goede moed op elke bal, smash, al slice-end door de baan. Uiteindelijk zonder succes.


Lidewij begon erg sterk en stond in de eerste set met 3-1 voor maar helaas werd de eerste set net verloren met 6-3. De twee set bleef spannend maar ook die werd helaas verloren met 6-4. 


Hierna waren Sophie en Rob aan de beurt om de dubbel te spelen. Rob was in bloedvorm met zijn service volleys, die liepen als een trein. Sophie had als taak om de tegenstander moe te maken onder andere door perfect lopende drop shots en hoge ballen, zodat Rob het kon afmaken aan het net. Op een belangrijk punt werd Sophie afgeleid door een auto die iets verderop in de fik was gevlogen, maar de Haagse spuitgasten hadden het snel opgelost.Barendrecht was ondanks het goede spel net iets beter, had iets meer geluk en won ondanks een close call de mix. 


De dubbel moet de eer van het team en de club gaan redden aangezien we met 3-0 achter stonden. Bij de herendubbel liep bij Barendrecht enigszins de emoties hoog op, ondanks dat het een leuke partij was. Normaal gesproken zie je huilers aan de kust, maar afgelopen zaterdag hadden we een exemplaar ter bewondering op de club. 


De dames gingen fanatiek tekeer, maar verloren helaas in 2 sets. Vol goede moed gaan we volgende week bij Thor knallen.

 

 

Comments