Home‎ > ‎Home‎ > ‎

Mix 1 houdt dalende lijn goed vast (wedstrijdverslag 14-10)

Geplaatst 15 okt. 2017 02:42 door Tennisvereniging Wilhelmus   [ 2 apr. 2018 04:56 bijgewerkt ]

Zaterdag 14 november. Een zonnige dag. De vierde wedstrijd van mix 1. We spelen tegen Plaswijck en we hebben er zin in! Het belooft spannend te gaan worden, want we spelen om de laatste plaats in de poule.

De (bijna) topfitte Bart zet al snel een eerste resultaat neer. Dit keer geen voormalige topspeler of Nederlands kampioen 45+ als tegenspeler, maar toch kansloos er af….

Lidewij houdt het een stuk langer vol, maar moet helaas capituleren in een evenwichtige en goede partij.

Ondertussen is ons stermixkoppel de baan opgestapt: Sophie en Niels. Zij laten de tegenstanders in de eerste set geen enkele illusie, 1-6! De tweede set nemen ze ietwat gemakzuchtig gas terug, maar winnen netjes ook de set. Het staat 1-2 en we hebben weer hoop.

Die hoop duurt maar even als de herendubbel start. Niels en Bart zijn niet in topvorm en gezegd moet worden dat de tegenstanders hun stijgende lijn van de voorgaande partijen doorzetten. 1-3

Ach ja, het is een mooie dag, het hele gezin Kuypers, Margriet en Rob staan langs de baan en 2-3 is ook een acceptabel resultaat. Dan delen we de laatste plaats en kunnen we de laatste competitiewedstrijden nog stijgen. Of toch niet? Lidewij en Sophie winnen de eerste set en zetten hun goede spel in de tweede set door. De tegenstanders bijten zich echter vast en laten niet los. Bij Sophie loopt zienderogen het energieniveau terug. De tweede set gaat nét verloren en helaas moet Sophie opgeven. 1-4 en het zonnetje schijnt.

Comments