Home‎ > ‎Home‎ > ‎

Bockbiertoernooi 24 november 2018 - inschrijving geopend!

Geplaatst 14 sep. 2018 00:27 door Tennisvereniging Wilhelmus   [ 14 sep. 2018 00:56 bijgewerkt ]


Op zaterdag 24 november organiseert T.V. Wilhelmus in samenwerking met Sportcentrum Mariahoeve het ´Bockbiertennistoernooi´. Het gezelligheidstoernooi duurt van 16.00 tot 20.30, met aansluitend een leuk feestje met live muziek van de ‘Lapré Band’. De inschrijving is geopend, dus meld je snel aan!

Bij dit toernooi combineren we het spelen van tenniswedstrijden met het proeven van Bockbiertjes en andere leuke spellen. Iedereen speelt drie dubbel/mix-partijen, en in elke pauze krijg je een ander Bockbiertje aangeboden. Daarnaast wordt er een broodje Bockworst geserveerd en staat er halverwege de avond een stamppottenbuffet klaar.

Iedereen wordt ingedeeld in teams van 4 personen (2 dames en 2 heren). Je mag je aanmelden als team, maar als je nog geen team hebt kun je je ook individueel aanmelden.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar bockbiertennistoernooi@hotmail.com. Vermeld in je mail:

-        Naam (of meerdere namen indien je je met een team inschrijft):

-        Speelsterkte(s) (van alle teamleden):

-        Emailadres(sen) van alle teamleden:

-        Bockbier: ja / nee (je kan uiteraard ook meedoen als je geen Bockbier drinkt, maar liever iets anders. We horen dat wel graag van te voren i.v.m. de inkoop van het Bockbier)

-        Ben je Vegetarier of eet je geen varkensvlees? Dat weten we graag vooraf i.v.m. de maaltijd.

De kosten voor deelname bedragen €17,50 per persoon. Dit is inclusief 3 Bockbiertjes, een broodje Bockworst, het stamppottenbuffet en live muziek na afloop van de wedstrijden.

Inschrijving sluit 15 november, maar vol is vol dus wees er snel bij!

Hopelijk tot 24 november!

De Bockbiercommissie
Dana & Stéphanie

P.S. Ook niet-leden mogen meedoen. Tot 1 oktober accepteren we alleen aanmeldingen van T.V. Wilhelmus en BES, maar daarna is de inschrijving open voor alle tennissers. Dus nodig ook tennissende vrienden van andere verenigingen uit!ą
Tennisvereniging Wilhelmus,
14 sep. 2018 00:46
Comments