Activiteiten‎ > ‎

Winter 2018 - 2019

Wilhelmus is steeds actiever in de winter! 

Lees hieronder meer over:
- Schnitzeltoernooi 2019 26 januari
- WWWT: Wilhelmus Winter Women's Trophy
- Algemene Ledenvergadering (ALV): Dinsdag 13 november
- Bockbiertennistoernooi 24 november
- Toss-avonden van 11 september t/m 30 oktober

Schnitzeltoernooi 2019! 

Voor het tweede jaar op rij organiseert Wilhelmus gezellig wintertoernooi, van vorig jaar bekend onder de naar "apres tennis toernooi". Zaterdag 26 januari 2019 is het zover. We spelen 3 rondes met maximaal 40 deelnemers, tussendoor drankjes in de pauzes en eten na afloop. We starten om 16:00 en het duurt tot ongeveer 20.00 uur. Daarna kunnen we uiteraard blijven voor nog een drankje en een dansje 😉.
 
Thema en precieze invulling maken we later nog bekend, maar je kan je wel alvast aanmelden door een mail te sturen naar wilhelmus_activiteiten@hotmail.com. Deelname kost €15,00, dit is inclusief 3 drankjes en diner.

WWWT: Wilhelmus Winter Women's Trophy

Dames, strijden jullie mee om de WWWT? De WWWT, oftewel de ‘Wilhelmus Winter Women’s trophy', wordt ook deze winter weer georganiseerd. Meedoen houdt in dat je een aantal zelf in te plannen wedstrijden (single) speelt in poultjes, verspreid over de winter, met een leuke finaledag aan het einde van het seizoen. Inschrijven kan door een mail te sturen naar Wilhelmus_activiteiten@hotmail.com, onder vermelding van je naam, speelsterkte, emailadres en telefoonnummer. Inschrijven kan t/m 7 oktober. We maken de speelschema's medio oktober bekend, dus je kan starten met de wedstrijden vanaf de tweede helft van oktober.


ALV (Ledenvergadering): 13 november 20.00 uur

Op dinsdag 13 november staat de najaars-ALV gepland. Kom je mee praten en beslissen over het reilen en zeilen van onze tennisvereniging? De ALV start om 20.00 en vindt plaats in de kantine van het sportcentrum.


Bockbiertennistoernooi 2018

Op zaterdag 24 november organiseert T.V. Wilhelmus in samenwerking met Sportcentrum Mariahoeve het ´Bockbiertennistoernooi´. Het gezelligheidstoernooi duurt van 16.00 tot 20.30, met aansluitend een leuk feestje met live muziek van de ‘Lapré Band’. De inschrijving is geopend, dus meld je snel aan!

Bij dit toernooi combineren we het spelen van tenniswedstrijden met het proeven van Bockbiertjes en andere leuke spellen. Iedereen speelt drie dubbel/mix-partijen, en in elke pauze krijg je een ander Bockbiertje aangeboden. Daarnaast wordt er een broodje Bockworst geserveerd en staat er halverwege de avond een stamppottenbuffet klaar.

Iedereen wordt ingedeeld in teams van 4 personen (2 dames en 2 heren). Je mag je aanmelden als team, maar als je nog geen team hebt kun je je ook individueel aanmelden.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar bockbiertennistoernooi@hotmail.com. Vermeld in je mail:

-        Naam (of meerdere namen indien je je met een team inschrijft):

-        Speelsterkte(s) (van alle teamleden):

-        Emailadres(sen) van alle teamleden:

-        Bockbier: ja / nee (je kan uiteraard ook meedoen als je geen Bockbier drinkt, maar liever iets anders. We horen dat wel graag van te voren i.v.m. de inkoop van het Bockbier)

-        Ben je Vegetarier of eet je geen varkensvlees?: We horen dit graag i.v.m. de maaltijden.

De kosten voor deelname bedragen €17,50 per persoon. Dit is inclusief 3 Bockbiertjes, een broodje Bockworst, het stamppottenbuffet en live muziek na afloop van de wedstrijden.

Inschrijving sluit 15 november, maar vol is vol dus wees er snel bij!

Hopelijk tot 24 november!

De Bockbiercommissie
Dana & Stéphanie

P.S. Ook niet-leden mogen meedoen. Tot 1 oktober accepteren we alleen aanmeldingen van T.V. Wilhelmus en BES, maar daarna is de inschrijving open voor alle tennissers. Dus nodig ook tennissende vrienden van andere verenigingen uit! 
TOSS - Vanaf dinsdag 11 september t/m 30 oktober

Na succes van vorige jaar organiseert Wilhelmus weer de najaarstoss (tijdens de najaarscompetitie). Let wel, we hebben de gravel banen 1,2 en 3 gereserveerd, dus bij slecht weer zullen we moeten improviseren en zelf smashcourt banen moeten afhangen.

De toss vind plaats op de volgende dinsdagen: 11/9, 18/9, 25/9, 2/10, 9/10, 16/10, 23/10 en de laatste op 30/10.

Het doel van deze tossavond is op een laagdrempelige manier lekker met elkaar te tennissen en tegelijkertijd elkaar wat beter te leren kennen. Met name voor nieuwe leden vormt dit ook een leuke gelegenheid om kennis te maken met huidige en andere nieuwe leden van TV Wilhelmus.

We beginnen om 19.30 en eindigen om 21.30. Er worden vier dubbelpartij rondes van een half uur gespeeld. Per ronde van zal de TC een indeling maken op basis van het speelniveau van de aanwezige leden. Red je 19.30 niet, maar 20.00 of 20.30 wel? Geen probleem, je kan per half uur aansluiten.

Veel plezier!