Activiteiten

Meteen vanaf de start van het tennisseizoen, in maart, biedt TV Wilhelmus de leden een activiteit: het Openingstoernooi. Een gezelligheidstoernooi waarin je een aantal dubbelwedstrijden speelt. Daarna volgt de voorjaarstoss, een goede manier om leden te leren kennen. 

Een groot aantal leden neemt vanaf april/mei en in september/oktober deel aan de KNLTB-competities. Nog niet genoeg getennist? dan is er in mei/juni ook nog een zomeravondcompetitie. Na de voorjaarscompetitie start het toernooiseizoen en kun je elke week in Den Haag en omgeving minstens 1 toernooi vinden. De eerste week van juli vindt het Mariahoeve Open op ons eigen park plaats. 

Na alle toernooien ben je de eerste week van september helemaal klaar voor de interne clubkampioenschappen

Dan, eindelijk tijd om te rusten?? Nee, natuurlijk niet!! De najaarstoss begint al weer om eens goed te oefenen voor de Najaarscompetitie die half september van start gaat.. 

Om de winter door te komen en het niet te verleren zijn er verder nog interne competities en twee gezelligheids toernooitjes: het inmiddels beruchte Bockbiertoernooi in november en het Apres Tennis toernooi in februari…. en dan kun je alweer aftellen tot het begin van het zomerseizoen!  
 
Follow tvwilhelmus on Twitter
 
Comments