Activiteiten

Meteen vanaf de start van het tennisseizoen, het derde weekend van maart, biedt TV Wilhelmus de leden een activiteit: het Openingstoernooi. Een gezelligheidstoernooi waarin je een aantal dubbelwedstrijden speelt. Voor recreanten is er vervolgens tot aan de zomervakantie het recreantentoernooi. Een snelle manier om als je nieuw bent om leden te leren kennen. En wil je graag eens een wedstrijd spelen, maar hoef je niet zo nodig aan de tenniscompetitie deel te nemen dan is het recreantentoernooi  daarvoor zeer geschikt. De dubbelwedstrijden voor het recreantentoernooi worden wekelijks op dinsdag gespeeld vanaf half zeven. Nadat de laatste wedstrijd ervan is gespeeld, reikt de organisatie de Adriaan Nuyten bokaal uit voor de speler die de meeste games heeft te weten winnen.

Een aantal leden neemt vanaf april tot begin juni deel aan de KNLTB-competitie . Namens de vereniging komen er vier mixedteams / een herenteam uit op de zaterdag, en drie herenteams / een mixedteam op de zondag.

Nadat de competitie voorbij is vindt in juli het ontbijttoernooi plaats. Een maand later gevolgd door het onderling single- en dubbeltoernooi oftewel de clubkampioenschappen van 29 augustus tot en met 6 september. Het seizoen zit er eind september dan op. De meeste Wilhelmusleden laten hun rackets dan niet rusten en tennissen in de winter verder op een van de tennisparken in de Haagse regio. Zij zien elkaar vervolgens in februari tijdens de Wilhelmus Gift Grand Slam. Daarna is het aftellen; nog negen weken en TV Wilhelmus nodigt je uit om aan het Openingstoernooi deel te nemen. Tot ziens!
 
 
Follow tvwilhelmus on Twitter